Namaste Tandoori Restaurant - Leuven
Horaires d'ouverture
Lundi | |
Mardi | 17:00-21:30 |
Mercredi | 17:00-21:30 |
Jeudi | 17:00-21:30 |
Vendredi | 17:00-21:30 |
Samedi | 17:00-21:30 |
Dimanche | 17:00-21:30 |
Les délais de livraison
Lundi | |
Mardi | 17:00-21:30 |
Mercredi | 17:00-21:30 |
Jeudi | 17:00-21:30 |
Vendredi | 17:00-21:30 |
Samedi | 17:00-21:30 |
Dimanche | 17:00-21:30 |
Adresse
Naamsestraat 25 ,3000 Leuven
Site web
Modes de paiement








Namaste Tandoori Restaurant livre dans les domaines suivants:
Moyenne 5 étoiles sur 7 commentaires.
Repas
Horaire emporter
Bernard Michielsen
Repas
Horaire emporter
Lekker! Gelukkig niet te flauw!
Bernard Michielsen
Cette commande a été passée lors d'une journée chargée. Les délais de livraison sont alors généralement plus longs.
Repas
Horaire emporter
Heel lekker, grote porties en goed van smaak. Aanrader!
Anonyme
Repas
Horaire emporter
Christine Claessens
Repas
Horaire emporter
Snelle service. Kip kadai en rijst ok. Vegetably curry was echt veel te pikant en was zo niet aangeduid.
Raskin Ivo
Repas
Horaire emporter
Van den Bossche Koen
Repas
Livraison
Andrea Campo
Pas de produits trouvés
Meilleures ventes
Groenten samosa
Curry
Een tomatensaus met Indiaanse masala.
Tikka Masala
Gebakken in tandoori met gehakt en masalasaus van tomaten, ui, paprika, knoflook, gember, room, komijn en mengsel van gemalen Indische specerijen.
Korma
Klaargemaakt in uiensaus, kokospoeder, amandelen, room en zachte Indiaanse kruiden.
Kadai special (medium pikant)
Gekookt met ui, gember, paprika en exotische kruiden in currysaus. Wordt geserveerd met basmati rijst of naan.
Jalfrezi (medium pikant)
Gekookt in curry met gember, paprika, verse groenten en exotische kruiden.
Curry Madras (pikant)
Zeer pikante schotel gekookt met mosterd madras currybladeren en kruiden.
Vindaloo (zeer pikant)
Gekookt in zeer pikante Indiaanse vindaloo currysaus. Wordt geserveerd met basmati rijst.
Grill
Gemarineerde gerechten geroosterd in tandoori oven met rijst/naan, groenten en dal.
Biryani
Al de rijstgerechten worden gebakken met uien, paprika, fijngesneden groenten en gedroogd fruit. Wordt geserveerd met raita en sla.
Groenten
Fruit met curry
Pasanda
Gekookt met yoghurt, kokos, munt, speciale kruiden in curryroomsaus met cachau.